Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

8,2 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
7,9
Komfort
8,0
Lokalizacja obiektu
8,7
Udogodnienia
7,8
Personel
7,8
Stosunek jakości do ceny
8,9
Opinie
    Rafał
    pl
    9,2
    18 września 2017
    Polecam !
    Brak możliwości komunikacji w języku angielskim
    Śniadanie smaczne, restauracja na wolnym powietrzu również smaczna, pokoje czyste i przestronne, spokój i cisza
    Joanna
    pl
    9,2
    21 sierpnia 2017
    W aneksie kuchennym nie było nic, poza lodówką, ale to nowy budynek i widocznie jeszcze nie wyposażono mieszkania do końca. Przydałoby się chociaż parę kubków, talerzy i jakieś sztućce.
    Lokalizacja idealna, przy samej plaży i mieszkanie z balkonem i widokiem na morze. Blisko do centrum z restauracjami, barami itp. Poza tym miasteczko niewielkie dla osób lubiących wypoczywać w spokojnej atmosferze.
    Anna
    pl
    8,3
    15 sierpnia 2017
    Pobyt udał się nam, mimo 3-ch dni zimnych i deszczowych
    Jedyny minus, to restauracja, która znajduje się na parterze, czynna jest do bardzo późna ( do 1-szej, 2-giej w nocy). Nie można spać, gdyż jest bardzo głośno.
    Pokój ładny z bardzo szerokimi, wygodnymi łóżkami. Balkon duży, ze stolikiem i krzesłami, suszarką, na której mokre rzeczy szybko wysychają. Położenie hotelu idealne - wszędzie blisko.
    Adam
    pl
    7,5
    2 sierpnia 2017
    Hotel w dobrej lokalizacji, jednak raczej na krótki pobyt.
    Hotel jak na zdjęciu, ale mieszkanie mieliśmy ok. 150 m. dalej, w innym budynku (na tej samej ulicy). Parking mieliśmy w postaci skrawka chodnika na skrzyżowaniu obok głównego budynku hotelu. Powitał nas Pan w młodym wieku niezbyt kulturalnie (mało zainteresowany był gośćmi i nawet nie wstał aby się przywitać). Bardzo dobrze natomiast mówił po angielsku. Lodówka nie była podłączona, musiałem ją przestawić w pobliże łazienki, aby podłączyć (nie było przedłużacza).
    Umiejscowienie w centrum miasteczka - tuż obok centralnej ulicy, na której ludzie spacerują do późnych godzin (hałasu jednak nie było). Do głównej plaży ok. 10-15 min. drogi. Ogólnie lokalizacja bardzo dobra. Pokój z podstawowym wyposażeniem. Niska cena rekompensowała niedociągnięcia.
    Aleksandra
    pl
    8,3
    29 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Aleksandra
    pl
    9,2
    5 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    ryszard
    pl
    8,3
    4 lipca 2017
    jesteśmy bardzo zadowoleni
    pełna dyskrecja obsługi ,śniadania na tarasie
    Daniel
    pl
    9,6
    16 czerwca 2017
    Doskonała jakość za grosze
    Jedynym minusem noclegu była właścicielka, która nie była szczególnie miła, jednak zagwarantowała wszystkie udogodnienia objęte w rezerwacji, włącznie z ponadprzeciętnie smacznym i sytym śniadaniem (pomimo spóźnienia względem czasu wydawania śniadań, o którym nas nie poinformowano).
    Nigdy wcześniej nie miałem możliwości nocowania w miejscu, w którym tak niska cena (4,50 euro/osoba/noc ze śniadaniem w hotelu nad morzem czarnym!) obejmowałaby nocleg tak wysokiej jakości. Bardzo czysto, przestronnie, w pokoju: ogromne dwuosobowe, wygodne łóżko, telewizor, schludna łazienka, balkon z pięknym widokiem na morze. Pomimo, że na śniadanie przyszliśmy 2h po okresie ich wydawania, zaoferowano nam pyszny omlet z pieczarkami, serem i szynką oraz kawę w cenie noclegu. Lokalizacja perfekcyjna!
    Tomasz
    pl
    10
    11 maja 2017
    SUPER
    Bliskość centrum oraz plaży
    Rafał
    pl
    9,2
    17 września 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Małgorzata
    pl
    8,8
    17 sierpnia 2016
    Cudowny wypoczynek😘
    Świetna lokalizacja, bardzo dobre śniadania, doskonale jedzenie w hotelowej restauracji, podejście do klienta - w razie problemów natychmiastowa reakcja. Świetne miejsce!
    Christian
    pl
    9,6
    11 sierpnia 2016
    Ahtopol is the best.
    Zamek w drzwiach na taras ciezko chodzil.
    Spokoj, komfort, smaczne i zroznicowane i pozywne sniadanie. Widok. Najlepszy odpoczynek w Bulgarii do tej pory, z 10 razy. Najlepszy stosunek ceny do jakosci/wartosci.
    mamaAriadny
    pl
    2,9
    9 sierpnia 2016
    Bułgaria to dziki kraj!!!
    Cały wyjazd uważam za porażkę! Podróż trwała niestety dłużej niż założyliśmy i po przyjeździe (bardzo zmęczeni nasza godzina 23 a tam 24) okazało się , że nasz pokój już!!! został wynajęty - wynikało to z rozmowy pań i z zastanawiania się co z nami zrobić. W końcu otrzymaliśmy zakwaterowanie w jakimś innym budynku. pokój był nawet przestronny, ale czystość pozostawiała wiele do życzenia - żółty osad w sedesie, zachlapane lusterko nie umyte od stu lat, tak samo baterie łazienkowe. grzyb na płytkach w " łazience" - która nie była łazienką tylko umywalką z prysznicem i ubikacją jednocześnie. W opisie oferty można przeczytać - dostępny parking publiczny nie trzeba rezerwować - parking!!! - czyli ustawianie samochodów gdzie popadnie - na ulicy, na chodniku - nam niezadowolony użytkownik jakiejś posesji zdewastował samochód - a wcześniej pytaliśmy personelu czy tu można parkować - odpowiedź była twierdząca. Śniadania przez cały tydzień takie same - identyczne parówka ser wędlina czasami pomarszczona jak z poprzedniego dnia i ew jeżeli pozostał im czerstwy chleb to robiono z niego ohydnie tłuste grzanki na patelni. Cała Bułgaria jest bardzo zaniedbana i brudna. Na plażach mnóstwo śmieci i niesprzątniętych glonów, które wyrzuciło morze. Przez to tysiące maleńkich muszek chodzi po człowieku i niezwykle "umila " pobyt. byliśmy na wszystkich plażach od Burgas do tureckiej granicy - wszędzie tak samo!!! nikomu nie polecam Bułgarii na wyjazd rodzinny. Anna
    Piękne jest oczywiście morze, klify i położenie miasta Achtopol.
    Dominika
    pl
    7,5
    1 sierpnia 2016
    Udany pobyt
    znajomość angielskiego wśród personelu, nie tylko jedna osoba która potrafi przyjąć i zrozumieć zamówienie. Dla nas było to kłopotliwe ale przyjmowaliśmy to z humorem :)
    Bardzo blisko morza i głównej ulicy, plac zabaw w mini parku, sklepy, pokój przestronny, sprzątany zawsze kiedy jest potrzeba, śniadania smaczne lecz monotonne,
Zamknij