Opinie

8,2
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
7,9
Komfort
7,9
Lokalizacja obiektu
8,7
Udogodnienia
7,8
Personel
7,8
Stosunek jakości do ceny
8,8

Opinie

    Rafał
    pl

    Ocena

    9,2
    18 września 2017

    Polecam !

    Brak możliwości komunikacji w języku angielskim
    Śniadanie smaczne, restauracja na wolnym powietrzu również smaczna, pokoje czyste i przestronne, spokój i cisza
    Joanna
    pl

    Ocena

    9,2
    21 sierpnia 2017
    W aneksie kuchennym nie było nic, poza lodówką, ale to nowy budynek i widocznie jeszcze nie wyposażono mieszkania do końca. Przydałoby się chociaż parę kubków, talerzy i jakieś sztućce.
    Lokalizacja idealna, przy samej plaży i mieszkanie z balkonem i widokiem na morze. Blisko do centrum z restauracjami, barami itp. Poza tym miasteczko niewielkie dla osób lubiących wypoczywać w spokojnej atmosferze.
    Anna
    pl

    Ocena

    8,3
    15 sierpnia 2017

    Pobyt udał się nam, mimo 3-ch dni zimnych i deszczowych

    Jedyny minus, to restauracja, która znajduje się na parterze, czynna jest do bardzo późna ( do 1-szej, 2-giej w nocy). Nie można spać, gdyż jest bardzo głośno.
    Pokój ładny z bardzo szerokimi, wygodnymi łóżkami. Balkon duży, ze stolikiem i krzesłami, suszarką, na której mokre rzeczy szybko wysychają. Położenie hotelu idealne - wszędzie blisko.
    Adam
    pl

    Ocena

    7,5
    2 sierpnia 2017

    Hotel w dobrej lokalizacji, jednak raczej na krótki pobyt.

    Hotel jak na zdjęciu, ale mieszkanie mieliśmy ok. 150 m. dalej, w innym budynku (na tej samej ulicy). Parking mieliśmy w postaci skrawka chodnika na skrzyżowaniu obok głównego budynku hotelu. Powitał nas Pan w młodym wieku niezbyt kulturalnie (mało zainteresowany był gośćmi i nawet nie wstał aby się przywitać). Bardzo dobrze natomiast mówił po angielsku. Lodówka nie była podłączona, musiałem ją przestawić w pobliże łazienki, aby podłączyć (nie było przedłużacza).
    Umiejscowienie w centrum miasteczka - tuż obok centralnej ulicy, na której ludzie spacerują do późnych godzin (hałasu jednak nie było). Do głównej plaży ok. 10-15 min. drogi. Ogólnie lokalizacja bardzo dobra. Pokój z podstawowym wyposażeniem. Niska cena rekompensowała niedociągnięcia.
    Aleksandra
    pl

    Ocena

    8,3
    29 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Nikola
    bg

    Ocena

    9,6
    15 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Svetlozar
    bg

    Ocena

    6,7
    30 września 2017

    Overall good value for money but don't expect too much

    If your stay is for more than one night, don't expect to have your room cleaned on a daily basis. Staff of restaurant was very impolite.
    Nice room, possibility for parking on site.
    bg

    Ocena

    2,5
    20 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    us

    Ocena

    7,9
    18 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Valya
    gb

    Ocena

    10
    15 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Mr Brown
    jm

    Ocena

    4,2
    3 września 2017

    Wouldn't reccommedn for a place where you want to spend your annual vacation.

    We arrived at the hotel and then we were taken to a room in some house 2 streets away... We stayed 4 nights - the room was cleaned once. There were 2 power outlets in a room with ac, tv and a fridge. I'd give it 3/10 all around, just because the breakfast was acceptable.
    Александър
    gb

    Ocena

    10
    1 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Elena Pastuhova
    bg

    Ocena

    9,2
    31 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    roberta
    it

    Ocena

    7,1
    28 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Vida
    lt

    Ocena

    10
    24 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Асен
    bg

    Ocena

    8,8
    23 sierpnia 2017

    Very good value at that price, I expected less.

    You enter through the restaurant, didn't change towels every day.
    Very good location, friendly staff and pretty clean, also very cheap, great value for the money! Parking late in the day is tricky, but there are some parking spaces reserved for the hotel guests only.
    KamPLil
    pl

    Ocena

    9,6
    22 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Димитър
    bg

    Ocena

    6,7
    7 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Olesia
    fi

    Ocena

    9,2
    28 lipca 2017

    Like this place

    Problems with hot water at morning
    Very good price, nice and large apartments, fridge and climat control system. Friendly staff. Close to beach
    Tiina Kangas
    fi

    Ocena

    8,3
    21 lipca 2017
    Hard to find. No map of Ahtopol in Google maps.
    Location, location.
Ładowanie opinii